Prvi koraki

Začetek leta je tradicionalno namenjen odpiranju novih zgodb. V službi – pa tudi doma – izkoristimo svežino in zanos zgodnjih januarskih dni in se lotimo velikih načrtov, tudi tistih, s katerimi smo zaradi zbiranja poguma dlje časa odlašali.

dr. Matjaž Prusnik
Datum objave: 29. 12. 2016

Zveza RFR z januarjem 2017 začenja dve veliki zgodbi.

Prva zgodba je uradni začetek vrste aktivnosti, s katerimi želimo slavnostno zaznamovati 60 let delovanja. Toliko let je namreč že minilo, odkar smo računovodje, knjigovodje, finančniki in davčniki naredili prvi korak in se združili – da bi lažje razvijali stroko in učinkoviteje uveljavljali svoje interese. V teh letih smo se razvili v referenčno organizacijo zaposlenih na opisanih področjih, v uglednega izdajatelja temeljnih del slovenske računovodske stroke ter v zanesljivega izvajalca dobro obiskanih izobraževanj, usposabljanj in posvetovanj.

Svojih prvih 60 let bomo proslavili s serijo strokovnih prispevkov in razprav, začinili pa jih bomo tudi z vrsto družabnih srečanj, med katerimi bodo seveda najpomembnejši tradicionalni Dnevi računovodij v Portorožu. Iskreno upam, da se aprila v Portorožu srečamo in si tudi osebno čestitamo ob velikem prazniku naše stroke.

Januar 2017 pa bo za nas svečan tudi zaradi začetka odštevanja do trenutka, ko vam bomo lahko končno v uporabo ponudili digitalno različico revije IKS. To je produkt, o katerem smo dolgo razmišljali, saj smo prve korake naredili že pred dvema letoma.

Digitalna revija IKS je zdaj v zadnji fazi tehničnih priprav, januarja bodo prva testiranja, s 1. marcem 2017 pa naj bi bila že v uporabi. Komaj čakam, da jo preizkusite, saj bo polna uporabnih priboljškov, ki bistveno nadgrajujejo uporabnost tiskane izdaje. V tem smislu vas vabim, da se odzovete na naša vabila in se prijavite za brezplačno testiranje digitalne revije IKS. Tako jo boste med prvimi lahko pobliže spoznali, predlagali izboljšave in jo tako še bolj približali potrebam dela v praksi.

Januar 2017 je skratka mesec, ki se ga na Zvezi RFR veselimo.

Upam, da tudi vas navdaja z energijo za nove začetke in morebitne nove podvige. Želim si, da bi vas vsak prvi korak odpeljal bližje k stvarem, ki si jih želite zase in za svoje bližnje.

IKS 01/ 2017


Prebrskajte tudi po ostalih številkah revije IKS