PRIJAVA IN REGISTRACIJA

Hitri vodnik o postopku registracije

Osebna RFR-številka je namenjena fizičnim osebam, naročniški profil pa pravnim subjektom.
Še niste seznanjeni z osebno RFR-številko? Osebna RFR-številka je namenjena le fizičnim osebam, uporabnikom. Primer storitve, ki je vezana na osebno RFR-številko, je brezplačno telefonsko svetovanje za naročnike revije IKS. Osebna RFR-številka se ne dodeljuje pravnim osebam.

 

Postopek aktiviranja osebne RFR-številke za vse tiste uporabnike, ki je še nimajo

Na spletni strani https://prijava.zvezarfr.si/registracija-uporabnika opravite registracijo. V elektronski predalnik boste prejeli Osebno RFR-številko.

 

Ali ste vstopno geslo za osebni profil, ali vašo Osebno RFR-številko, založili ali pozabili?

Na spletni https://prijava.zvezarfr.si/pozabljeno-geslo v okence vpišite vašo osebno RFR-številko in pritisnite gumb Pošlji. V elektronski predalnik boste prejeli povezavo za spremembo gesla.

 

Kaj je naročniški profil?

Naročniški profil je vezan na naročnika – podjetje in omogoča varno upravljanje naročnin. Osebne RFR-številke morate povezati z naročniškimi produkti v naročniškem profilu. Za povezavo nas kontaktirajte na podpora@zvezarfr.si ali telefon: 080 1957.

Naročnina na revijo IKS dopušča vezavo treh Osebnih RFR-številk, ki so upravičene do brezplačnega telefonskega svetovanja. Ena naročnina na digitalni IKS dopušča vezavo ene Osebne RFR-številke.

Informacije: podpora@zvezarfr.si, TEL: 080 1957.

BRANJE DIGITALNE REVIJE

Pregled funkcionalnosti digitalne revije IKS

Digitalna revija IKS vam omogoča vrsto praktičnih funkcionalnosti, ki vam bodo še dodatno olajšale delo.

PREPROSTO ISKANJE INFORMACIJ, TUDI PO ARHIVU

Digitalna različica revije vam omogoča iskanje po ključnih besedah, avtorjih ali področju v aktualni in starejših številkah.

Hitro iskanje

Za hitro iskanje vpišite iskalni pojem v polje z lupo, ki vam je ves čas uporabe spletnih strani revije na voljo v desnem zgornjem kotu.
Hitro iskanje

Predlagane zadetke lahko razvrstite po pomembnosti, datumu objave ali branosti.
Razvrščanje zadetkov

Napredno iskanje

Napredno iskanje vam omogoča vsebinsko zahtevnejše brskanje po bogatem arhivu strokovnih sestavkov. V iskalniku lahko tako izberete področje, ki vas zanima, in zamejite čas objave sestavka, lahko pa iščete le med objavami posameznega avtorja.
Napredno iskanje

Iskanje po arhivu

Za iskanje po bogatem arhivu revije IKS med zavihki izberite Arhiv. Na seznamu so razvrščene številke od aktualne proti starejšim, vsaka pa je opremljena tudi s preglednim kazalom vsebine. Prikaz preteklih številk lahko omejite tako, da v meniju izberete le določen letnik ali posamezno številko revije.
Iskanje po arhivu

UPRAVLJANJE SESTAVKOV

Sestavke, ki so vam še posebej zanimivi, lahko shranite za poznejšo uporabo ali pa jih delite s kolegi.

Priljubljeni sestavki

Kadar želite sestavek prebrati pozneje ali veste, da ga boste znova potrebovali, preprosto označite ikono v obliki zvezdice v glavi sestavka. Sestavek bo shranjen med priljubljene, do njega pa boste lahko kadarkoli dostopali v svojem osebnem profilu.
Priljubljeni sestavki

Deljenje sestavkov s kolegi

Za pošiljanje sestavka kolegom označite ikono v obliki ovojnice v glavi sestavka. Samodejno bo ustvarjeno elektronsko sporočilo, v katerega vpišite prejemnikov e-naslov in po želji dodajte svoje osebno sporočilo.
Deljenje sestavkov s kolegi

Tiskanje sestavkov

Vse sestavke v digitalni različici revije je mogoče tudi natisniti, tako da v glavi sestavka izberete ikono v obliki tiskalnika.
Tiskanje sestavkov

HITRO PREGLEDOVANJE SESTAVKOV

Sestavki so oblikovani tako, da omogočajo hitro brskanje in branje, vsi pa vsebujejo tudi pregledne povezave do pomembnih vsebin, zgledov in uradnih virov.

Preglednost sestavkov

Za lažje branje, tudi na najmanjših zaslonih, so sestavki razdeljeni na preprosto obvladljive enote. Pripadajoče tabele in zgledi so jasno označeni, odprejo pa se šele, če si jih želite natančneje ogledati.
Preglednost sestavkov

Hitro branje in iskanje znotraj obsežnih sestavkov

Kazalo sestavka vam omogoča, da imate dober pregled nad strukturo zapisanih vsebin. V kazalu izberite želeno vsebino in samodejno boste preusmerjeni na izbrano mesto.
Kazalo sestavka

VNAPREJŠNJA SEZNANJENOST Z NOVOSTMI

Uporabnikom digitalne različice revije IKS je celotna vsebina dostopna kar 5 dni pred izidom tiskane različice.


Dodatna pomoč pri prijavi in registraciji

Če med zgornjimi opisi ne najdete odgovorov na vaša vprašanja, nam pišite na pomoc@revijaiks.si ali nas pokličite na 080 1957. Za hitrejšo odpravo težav vas prosimo, da nam posredujete svojo osebno RFR-številko, naročniki revije pa naročniško številko, ki je zapisana na zadnjem računu za revijo IKS.

KONTAKT

Kako vam lahko pomagamo?

Pišite na pomoc@revijaiks.si ali nas pokličite na 080 1957. Za hitrejšo odpravo težav vas prosimo, da nam posredujete svojo osebno RFR-številko, naročniki revije pa naročniško številko, ki je zapisana na zadnjem računu za revijo IKS.


Prebrskajte tudi po ostalih številkah revije IKS