Digitalno, končno.

Pomlad vsako leto nestrpno pričakujemo. Letos še posebej, saj je s 1. marcem pred nami velika novost: nadgradnja revije IKS z njeno digitalno različico. Revijo boste lahko uporabljali na tablicah, mobilnih telefonih in seveda računalnikih.

dr. Matjaž Prusnik
Datum objave: 23. 02. 2017

Zveza RFR s tem znova uresničuje svojo zavezo z uporabniki: ponuditi strokovne vsebine na čim bolj priročen način. Postreči želimo z uporabnimi informacijami, ki puščajo čim manj neodgovorjenih vprašanj, so zanesljive in pripravljene za takojšnjo uporabo.

Zato smo že pred petimi leti naredili velik korak. Tiskano revijo smo temeljito oblikovno preuredili in tako izboljšali njeno preglednost, olajšali branje in izpostavili pogosto uporabljane podatke. Uporabniki ste ta pomemben korak naprej sprejeli z odobravanjem.

Tokrat smo šli še korak dlje in izboljšali uporabnost vsebin z novim, digitalnim medijem. Izkoristili smo možnosti, ki jih bralcu lahko ponudi digitalno okolje. Digitalna različica revije IKS prinaša vrsto uporabnih funkcionalnosti in odlično bralno izkušnjo − številne možnosti iskanja, možnost shranjevanja sestavkov in deljenja s kolegi, neposredne povezave na relevantne vsebine in uradne vire ter dostop do bogatega arhiva. Vsi sestavki pa bodo dostopni že 5 dni pred izidom tiskane različice.

Z izdelkom smo nadvse zadovoljni, tudi testni uporabniki so to potrdili. Zdaj ste na vrsti vi, naročniki revije. Želimo, da si digitalno različico čim prej od blizu ogledate in jo preizkusite. Eno je o uporabniški izkušnji govoriti ali pisati, povsem drugo pa jo je dejansko preizkusiti. Verjamemo, da boste takoj prepoznali resnično uporabnost digitalne različice revije in jo pri svojem vsakodnevnem delu dodobra izkoristili.

IKS 03/ 2017


Prebrskajte tudi po ostalih številkah revije IKS