Računovodstvo je preveč resen poklic, da bi ga lahko opravljal kdorkoli

Ob 60. obletnici delovanja Zveze RFR bomo vse leto objavljali pogovore z zanimivimi posamezniki, ki so odigrali pomembno vlogo pri razvoju računovodstva in financ. Predsednika Zveze RFR sodelavci kličejo z vzdevkom "šef". A čeprav bi lahko kdo to pomislil, omenjeni vzdevek nikakor nima negativnega prizvoka. Sodelavci doktorju Stanku Koželju namreč priznavajo avtoriteto in ugled, ki si ju je zaslužil kot eden od gradnikov sodobnega računovodstva v Sloveniji in dolgoletni vodja Zveze RFR.

Pri Zvezi društev računovodskih in finančnih delavcev Slovenije se je zaposlil leta 1981 − najprej za nekaj mesecev kot svetovalec, nato pa kot vodja strokovne službe. Bil je tudi dolgoletni glavni urednik revije IKS. Zadnje štiri mandate je bil tudi predsednik Zveze RFR. Med njegovim vodenjem je svetovalna služba prerasla v osrednjo strokovno organizacijo z odločilnim vplivom na računovodske rešitve v Sloveniji.

Tehnična navodila za uporabo digitalne revije IKS

Drage bralke in bralci revije IKS, z veseljem vam sporočamo, da boste od marca lahko prebirali digitalno različico revije IKS na vaši najbolj priljubljeni digitalni napravi. Zato je tukaj nekaj pomembnih tehničnih informacij, ki so povezane z uporabo digitalne revije IKS.

IKS 03/ 2017


Prebrskajte tudi po ostalih številkah revije IKS