Revija IKS 5. generacije

Se morda spomnite, kdaj je revija IKS prešla z manjšega, “knjižnega” formata na sedanjega? Tedaj ste bili 10 let mlajši. Čeprav se preobleka revij ne menja tako pogosto kot modeli mobilnih telefonov ali avtomobilov, je bila po desetih letih pomladitev potrebna. Prisluhnili smo vam ter revijo dopolnili in prilagodili.

Mag. Matjaž Prusnik
Datum objave: 25. 10. 2012

Pri prenovi revije IKS smo si zastavili več ciljev. Želimo, da ostane poglobljena in strokovna, hkrati pa postane bolj ažurna in odzivna. Zato uvajamo nove stalne rubrike, v katerih bomo povzemali novosti v stroki v zadnjem mesecu in vas obveščali o pomembnih dogodkih v prihodnjem. Redno bomo objavljali tudi kratke povzetke uradnih pojasnil in odgovore na vaša vprašanja. Periodo izhajanja in obseg revije smo poenotili. Po novem letu nas lahko pričakujete zadnji četrtek v mesecu, ko bo izšla številka za naslednji mesec. Revija se bo v procesu prenove, ki poteka na Zvezi, vse bolj opirala na spletne objave in obvestila. Ker želimo v sestavkih reševati dileme in težave bralcev, bomo sledili vašim pobudam.

Toliko o novi vsebini. Kaj pa oblika? Opazili boste, da smo začeli “oddajati v barvah”. Grafični slog smo posodobili in prečistili. Ker želimo, da do ključnih informacij dostopate hitro in preprosto, smo v kazalo in na začetek sestavkov dodali kratke povzetke. Sklopi revije, ki so po novem le štirje, so ločeni z barvnimi poudarki.

V naslednjih mesecih bodo posodobljeni reviji IKS sledile še mnoge druge novosti, vse usmerjene v praktično podporo vašemu vsakdanjemu delu. Želim si, da bi bili v tem našem poslanstvu uspešni, končno presojo prepuščam vam. Že zdaj pa vas vabim, da se odzovete na spremembe in nam sporočite svoje mnenje. Prav to bo naše najpomembnejše vodilo.

IKS 11/ 2012


Prebrskajte tudi po ostalih številkah revije IKS